Tidligere prosjekter

 

Ta kontakt for uforpliktende befaring og pristilbud hos oss!

 

Uforpliktende forespørsler kan gjøres via telefon eller e-post. Du er hjertelig velkommen til å ta med kunstverk for vurdering i vårt atelier, ellers drar vi gjerne på befaring hos deg. Vurdering på annet sted enn atelieret hos oss

blir fakturert.

 

Besøksadresse

Konowsgate 5B

0192 Oslo

 

Trikk 18/19 til Oslo Hospital

Se kart

 

NB! Alle besøk må avtales på forhånd

 

Klikk her for å besøke vår facebook-side!

 

 

Medlemsorganisasjoner

 

NKF-n

Nordisk Konservatorforbund

Norge

 

 

Harpeleik (privat eie)

 

Harpeleiken har blitt renset for overflatesmuss, støv og taperester. Løse fargelag har blitt festet og synlig trevrk har blitt retusjert.

Gunnar S. Gundersen (Høyenhall Skole)

 

Gunnar S. Gundersens malerier på Høyenhall Skole hadde mye skader etter å ha hengt svært utsatt til i over 30 år. Behandlingen besto av rensing, kitting, retusjering og montering av flere nye rammelister. Etter behandlingen ble maleriene glasset inn.

Thorolf Holmboe (privat eie)

 

Dette maleriet var dekket av overflatesmuss og hadde noen store oppskallinger og avskallinger av fargelag. Behandlingen besto i festing av løse fargelag, kitting og retusjering av skadede områder og overflaterens. I tillegg ble løse deler på pynterammen limt og skader på denne retusjert.

Skutemaleri (privat eie)

 

Dette skutemaleriet hadde en del løse fargelag langs kantene og var dekket av overflatesmuss. Løse fargelag har blitt festet og maleriet renset for smuss. Fotografiet viser maleriet underveis i rensingen.

Fargeundersøkelser (Frogner, Oslo)

 

I forbindelse med oppussing av en trappeoppgang på Frogner i Oslo, ønsket beboerne å tilbakeføre alt til originale farger og dekorelementer. Vi utførte fargeundersøkelser på de ulike elementene i oppgangen.

Tidligere prosjekter

Copyright Oslo Konserveringsatelier 2015 © All Rights Reserved